Ilmainen toimitus yli 65 €
Nopea toimitus
Turvalliset maksut

Tietoa Meistä

KAIKKI ALKOI POHJALLISISTA

Smoolanti ja Lammhult tunnetaan yleisesti huonekaluteollisuudesta, käsityöperinteestä ja yrittäjyydestä. Yritteliäät ihmiset ovat perustaneet ja käynnistäneet täällä useita menestyksekkäitä teollisuudenaloja ja tuotemerkkejä. Ei siis ole mikään ihme, että Hagert Lindström ja hänen lankonsa Helge Nilsson aloittivat vuonna 1945 irtopohjallisten valmistuksen juuri Lammhultissa.

Monet pohjalliset päätyivät erilaisiin saappaisiin ja siksi kumisaappaiden valmistuksen aloittaminen 1970-luvun lopulla Sulman-tuotemerkin alla tuntui luonnolliselta.

Tuotemerkit

Nykyään Sulman-tuotemerkki kuuluu Lindström & Nilssonin tuotevalikoimaan kuten myös tuotemerkit Powerboots, Stabilicer ja Alpina. Powerboots ja Sulman ovat nykyään Lindström & Nilssonin omistuksessa, kun taas me vastaamme Alpina Outdoorin ja Stabilicerin ruotsalaisesta edustuksesta. Yhteistä tuotemerkeillemme on, että kenkiä, saappaita ja varsikenkiä käyttävät ihmiset, jotka vaativat parasta laatua, turvallisuutta ja käyttömukavuutta ammateissaan tai vapaa-ajalla.

Store locator

Etsi myymälä

@powerbootsoriginalofficial
#powerbootsoriginal

Follow us on Instagram

Ota yhteyttä

+46 (0) 325 661 393
shop@lindstromnilsson.se

Lindström & Nilsson AB
Nylännesgatan 8
512 53 Svenljunga, Sweden

Let's be social

Saappaat ja kengät, jotka pitävät lupauksensa

Vuonna 1945 perustettu Lindström & Nilsson omistaa tuotemerkit Sulman ja Powerboots ja vastaa Alpina Outdoorin ja Stabilicerin ruotsalaisesta edustuksesta.